Feestelijke opening nieuwe lodges
2024-04-26 07:32

Vakantiepark Westerbergen opent elf nieuwe lodges "Struikberg" ter ere van zestigjarig jubileum 


Vrijdag 26 april 2024 markeert niet alleen de feestelijke opening van de nieuwste aanwinst, de lodges Struikberg, maar ook het zestigjarig jubileum van Westerbergen. Dit bijzondere jubileum wordt in 2024 gevierd met diverse festiviteiten, waaronder de Nazomer Fair die op 21 & 22 september plaatsvindt. 

Lodge Struikberg: Een hoogwaardige en comfortabele accommodatie met aandacht voor duurzaamheid
“Onze missie, die we al decennia nastreven, is om onze gasten een onvergetelijke vakantie-ervaring te bieden, omringd door de schoonheid van de Drentse natuur. Op Westerbergen streven we ernaar een thuis weg van huis te creëren voor families, vrienden en individuele gasten. Hierbij staat gastvrijheid centraal in alles wat we doen en worden gasten verwend door de ongedwongen sfeer van echt Drents genieten, wat we het "Echten Drenthe gevoel" noemen”, aldus Jurriaan Klein, eigenaar van Westerbergen.

De opening van de lodges Struikberg is een verdere verwezenlijking van deze missie. Dankzij de samenwerking met de leveranciers, waaronder Arcabo als bouwer van de lodges en Leen Bakker Zakelijk voor het interieur en design wordt de gasten een hoogwaardige en comfortabele accommodatie geboden die perfect aansluit bij de natuurlijke omgeving van het park. In dezelfde lijn zijn in 2023 al elf lodges Vledders en Oshaar geïntroduceerd. Samen met de nieuwste lodges Struikberg belooft het een nieuwe dimensie toe te voegen aan de Westerbergen vakantie-ervaring.

Bekijk de nieuwe lodge "Struikberg"

Elke lodge is voorzien van drie slaapkamers, een ruime woonkamer met moderne keuken en airconditioning. Bovendien is er aandacht besteed aan duurzaamheid door de implementatie van de ECOgreenBox, een geavanceerd woning- en energiebeheersysteem dat energiebesparing combineert met comfort. Dit systeem zorgt ervoor dat de verwarming en airconditioning efficiënt werken, waardoor de gasten kunnen genieten van een perfecte temperatuur terwijl er energie wordt bespaard als de lodges niet bezet zijn. Een van de kenmerken die de lodges verder speciaal maakt, is de Fazawood duurzame houten gevelbekleding. Niet alleen versterkt dit de esthetiek van de accommodaties, maar het draagt ook bij aan de stapjes die er gemaakt worden rondom het thema milieuvriendelijkheid.

Een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van Westerbergen
De lodge Struikberg nummer 620 werd vandaag symbolisch geopend door de mascotte van het park, genaamd Blaadje, samen met directeur Jurriaan Klein en vergezeld door de eerste gasten van de lodge Struikberg. De groene strik voor ingang van de lodge werd doorgeknipt en de handeling het begin van een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van Westerbergen markeerde.