Groepsverblijf de Baander
Onze groepsaccommodatie De Baander is centraal gelegen op onze camping en heeft een gezellige, volledig ingerichte woonruimte met open haard en een complete keuken.

De groepsaccommodatie is geschikt voor groepen van 10 tot 40 personen. Een familiefeestje, reünie, vriendenweekend, schoolreisje, uitje met uw sportvereniging – De Baander biedt ruimte aan elk gezelschap!

De Baander beschikt over drie slaapkamers met elk vijf stapelbedden, twee slaapkamers met twee stapelbedden en twee eenpersoons slaapkamers. De groepsaccommodatie is rookvrij.

Vóór de groepsaccommodatie ligt een ruim, open speelveld en een geweldig alles-in-een speeltoestel. Naast De Baander ligt een visvijver waarin naar hartelust gevist kan worden.

U kunt verschillende faciliteiten bijboeken om uw verblijf compleet te maken. Een handdoekenpakket en keukendoekenpakket boekt u al bij voor €4,75 per pakket. Bij aankomst treft u opgemaakte bedden aan voor €4,75 per bed. Extra kinderfaciliteiten zijn bij te boeken zoals een kinderbed, kinderbad, kinderstoel of kinderbox. De kosten per bijgeboekt kinderfaciliteit bedraagt €6,00 per dag tot een maximum van €21,00.

Er is voldoende parkeergelegenheid voor de auto’s op het terrein van De Baander. Indien gewenst kunnen wij volledig uw catering verzorgen. Daarnaast is het ook mogelijk verschillende boodschappenpakketten en gourmetschotels te bestellen, deze worden verzorgd door de SPAR supermarkt. Ons team zorgt ervoor, dat uw bestelling bij aankomst in De Baander klaarstaat.

Groepsaccommodatie De Baander en alle extra faciliteiten zijn rechtstreeks bij de receptie te boeken. Dit kan via de chatfunctie, per e-mail of telefonisch bij één van onze receptiemedewerkers.

Bent u benieuwd naar waar dit type accommodatie is gelegen op het park? U kunt hier de plattegrond bekijken.

Een compleet inventarisoverzicht treft u hier aan.
 

40 personen
huisdieren
Betaalde faciliteiten
  • Niet beschikbaar
  • Beschikbaar
  • Aankomst mogelijk
  • Geselecteerd
  • Arrangement
  • Gesloten

Arrangementen
Verblijf