Boek nu om deze scherpe prijs te garanderen!
van tot
 
Groepsverblijf de Baander
  • 40 personen

Inrichting
Groepsaccommodatie De Baander is geschikt voor groepen van 10 tot 40 personen. Een familiefeestje, reünie, vriendenweekend, schoolreisje, uitje met uw sportvereniging… voor ieder gezelschap biedt De Baander ruimte!
 
Woonkamer met eettafels, zitbanken en open haard. Grote keuken met alle voorzieningen om maaltijden voor 40 personen te kunnen bereiden, drie koelkasten (twee grote en één kleine) en een kleine oven. De Baander beschikt over drie slaapkamers met elk vijf stapelbedden, twee slaapkamers met twee stapelbedden en twee eenpersoons slaapkamers.
 
Een compleet overzicht van de aanwezige inventaris vindt u hier.  
 
Locatie
De Baander bevindt zich op de camping van Westerbergen. De camping wordt door een weg gescheiden van de hoofdfaciliteiten. Voor de groepsaccommodatie ligt een ruim, open speelveld en een geweldig alles-in-een speeltoestel. Naast De Baander ligt een visvijver waarin naar hartenlust gevist kan worden. U kunt de locatie op de plattegrond bekijken.

Extra faciliteiten
U kunt verschillende faciliteiten bijboeken om uw verblijf compleet te maken. Een handdoekenpakket en keukendoekenpakket boekt u al bij voor €5,75 per pakket. Bij aankomst treft u opgemaakte bedden aan voor €5,75 per bed. Extra kinderfaciliteiten zijn bij te boeken zoals een kinderbed, kinderbad, kinderstoel of kinderbox. De kosten per bijgeboekt kinderfaciliteit bedragen €3,00 per dag tot een maximum van €21,00.

Er is voldoende parkeergelegenheid voor de auto’s op het terrein van De Baander. Indien gewenst kunnen wij volledig uw catering verzorgen. Daarnaast is het ook mogelijk verschillende boodschappenpakketten en gourmetschotels te bestellen, deze worden verzorgd door de SPAR supermarkt. Ons team zorgt ervoor, dat uw bestelling bij aankomst in De Baander klaarstaat.
 
Algemeen
De Baander is rookvrij. Huisdieren zijn toegestaan. Wanneer u een huisdier meebrengt, is het noodzakelijk dat u dit vermeld bij het maken van de reservering. Wilt u tijdens uw vakantie gebruik maken van internet bij de accommodatie? Voor onbeperkt gebruik van draadloos internet kunt u tegen een gereduceerd tarief een toegangscode kopen.
 
Groepsaccommodatie De Baander en alle extra faciliteiten zijn rechtstreeks bij de receptie te boeken. Dit kan via de chatfunctie, per e-mail of telefonisch bij één van onze receptiemedewerkers.

Lees meer

Beoordeling

"Wij hebben 2 keer van het park mogen genieten. Alleen maar lof. Park is geweldig en de service is echt top. "
Lees meer Toon minder
  • Vandaag
  • Niet beschikbaar
  • Beschikbaar
  • Aankomst mogelijk
  • Geselecteerd
  • Arrangement
  • Gesloten