Boek nu om deze scherpe prijs te garanderen!
Van Tot
 
Boomhut XXL
  • 6 personen
  • 1 slaapkamers
  • 1 Badkamers
LET OP! De boomhut is razend populair, als u drukt op 'Bekijk de beschikbaarheid en prijzen' dan klopt het dat u in de kalender veelal alleen maar witte vakjes ziet. Helaas zijn deze nachten al gereserveerd. Als u met het groene pijltje rechtsboven door de kalender bladert ziet u in lichtgroen met zwarte cijfers de nachten welke beschikbaar zijn. Als u drukt op de datum welke beschikbaar is en vervolgens op de dag er na, dan wordt voor u de prijs uitgelezen.

Weg van alle lawaai en drukte. Kom op adem tussen de boomtoppen en geniet van een wijds uitzicht. Een verblijf in onze boomhut staat garant voor een comfortabel en luxe verblijf wat zal resulteren in een onvergetelijke ervaring.

Inrichting
Vanuit onze luxe boomhut heeft u een fantastisch uitzicht en wordt de beleving vanaf maximale hoogte ervaren. Vanaf een vaste trap bereikt u de ingang van onze boomhut. De inrichting en het interieur van de boomhut vormen een harmonieus geheel met de Drentse natuur. Door het gebruik van vele natuurlijke elementen is de boomhut opgenomen in zijn bosrijke omgeving. Een 200 jaar oude boomstam vormt de basis van het werkeiland in de keuken en van de eettafel. De keuken is compleet ingericht met onder andere: vaatwasser, combimagnetron en Nespresso apparaat. Ervaar Drenthe optimaal vanuit deze luxe boomhut. 

Een compleet inventarisoverzicht treft u hier aan.

VIP service
Wij verzekeren u van alle comfort en extra’s, u geniet van een VIP service!  Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en is er een handdoekenpakket voor elke gast aanwezig. Er is aan alles gedacht, spelletjes zijn aanwezig voor een gezellige spelletjesavond. Vanuit de slaapvide heeft u een prachtig uitzicht over de landerijen! De aanwezige pelletkachel laat u genieten van behagelijke warmte. Vanaf het ruime balkonterras met een jacuzzi geniet u van geur, geluid en een uitgestrekt uitzicht op een manier waarop u dit normaal niet ervaart. Een verblijf nét onder de kruinen van de bomen. De jacuzzi is daardoor de perfecte plek om te relaxen.

Algemeen
De boomhut is huisdier- en rookvrij en door de constructie en uitvoering is BBQ-en en gourmetten niet toegestaan. De boomhut beschikt over een slaapvide met een tweepersoonsbed, slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een slaapbank voor twee personen. Onze luxe boomhut is te reserveren voor maximaal 4 volwassenen + 2 kinderen.
Lees meer
  • Vandaag
  • Niet beschikbaar
  • Beschikbaar
  • Aankomst mogelijk
  • Geselecteerd
  • Arrangement
  • Gesloten