COVID-19 informatie

Laatste update: 25-08-2022 14:00 uur
 
Vakantiepark Westerbergen volgt de voorschriften van de Nederlandse overheid en gezondheidsautoriteiten. Ons beleid is gebaseerd op de actuele richtlijnen van het RIVM en Brancheorganisatie RECRON.

Risicovrij reserveren
Indien u een nieuwe reservering wenst te maken bieden wij u drie unieke reserveringvoorwaarden (geldig vanaf 30-11-2021):

Gratis annuleren
Indien u binnen 14 dagen na vastleggen van de reservering besluit om de reservering te annuleren, dan ontvangt u het aanbetaalde bedrag retour. Dit is geldig voor reserveringen welke een aankomstdatum hebben van minimaal vier weken vanaf het moment van annuleren.

Omboekgarantie
Tot maximaal vier weken voor aankomst bieden wij u de mogelijkheid, om tegen € 30,- administratiekosten (per accommodatie), uw reservering te annuleren. U ontvangt dan een tegoedbon voor het aanbetaalde bedrag waarmee u tot een jaar na uitgifte een nieuwe reservering kunt vastleggen (verblijf mag dus na dit jaar nog plaats hebben). Indien u binnen vier weken voor aankomst uw reservering wenst te annuleren dan bieden wij u de mogelijkheid om dit tot een week voor aankomst tegen € 75,- administratiekosten (per accommodatie) te doen.

De waarde van de corona-tegoedbon is te gebruiken voor één of meerdere reserveringen. De waarde betreft een tegoed welke u in één keer of in meerdere delen kunt gebruiken. De corona-tegoedbon is alléén inwisselbaar bij rechtstreekse reserveringen via Westerbergen, dus niet via touroperators of andere aanbieders. De corona-tegoedbon is niet inwisselbaar voor contanten en er wordt geen geld op teruggegeven. Het is uiteraard ook mogelijk om te annuleren volgens de RECRON-voorwaarden.

Eerste aanbetaling
Voor reserveringen welke een aankomstdatum hebben van minimaal 14 dagen na reservering heeft u de mogelijkheid om de eerste aanbetaling binnen 14 dagen na reserveren te doen. 

Mondkapje in publieke binnen ruimtes
Momenteel niet van toepassing.

Restaurant
Het restaurant is dagelijks geopend vanaf 10:00 uur. De keuken is geopend vanaf 12:00 uur. U kunt online een tafel reserveren. In het restaurant zijn momenteel geen aanvullende coronamaatregelen van toepassing. 

Snackbar
Onze actuele openingstijden en dagen treft u hier aan. Onze snackbar is dagelijks geopend voor het afhalen van pizza’s en snacks en afhaalmaaltijden. Bestellen kan eenvoudig online.
 
Activiteiten
Zoals u van Westerbergen gewend bent is er veel te beleven op ons vakantiepark. Klik hier voor de activiteiten. De komende recreatieprogramma’s treft u hier: recreatieprogramma.

Zwembad
Het zwembad is geopend voor onze parkgasten, de actuele openingstijden treft u hier aan. In het zwembad zijn momenteel geen aanvullende coronamaatregelen van toepassing. 

Indoor speelparadijs
De actuele openingstijden treft u hier aan. In het Indoor speelparadijs zijn momenteel geen aanvullende coronamaatregelen van toepassing. 

Supermarkt
Onze actuele openingstijden treft u hier aan. Ook is het mogelijk om boodschappen te bestellen en te laten bezorgen.

Parkinformatie  
  • Receptie: wij verzoeken u vriendelijk met maximaal 1 gast per baliemedewerker naar binnen te komen.
  • Wij vragen u om vooral zelf extra hygiëne maatregelen te nemen. Denk daarbij niet alleen aan uzelf, maar ook aan anderen.
RIVM maatregelen
Wij verwachten dat u zich houdt aan de RIVM richtlijnen. De belangrijkste regels nogmaals opgesomd:

Bij klachten: blijf thuis en laat u testen bij de GGD. Ook als u al geprikt bent.
  • Bent u positief getest? En hebt u dus corona? Blijf dan thuis. En blijf uit de buurt van anderen. Ook als ze al een coronavaccinatie hebben gehad.
  • Geef elkaar de ruimte. 1,5 meter afstand blijft een veilige afstand.
  • Zorg voor voldoende frisse lucht.
  • Was vaak en goed uw handen.
  • Hoest en nies in uw elleboog.
Contact
Hebt u vragen of wilt u uw reservering wijzigen? Neem dan per e-mail contact met ons op via info@westerbergen.nl. Wij zullen uw e-mail zo spoedig mogelijk behandelen. 
 
Tot slot
Wij volgen de situatie op de voet en als er aanleiding is om aanpassingen te plegen aan het voorgaande, zullen wij dit hier bekend maken. Bij ons staat uiteraard de gezondheid van onze gasten en medewerkers voorop. 

Wij gaan uit van uw medewerking en begrip.
 
Directie en medewerkers
Vakantiepark Westerbergen