COVID-19 informatie

Laatste update: 16-01-2022 19.30 uur
 
Vakantiepark Westerbergen volgt de voorschriften van de Nederlandse overheid en gezondheidsautoriteiten. Ons beleid is gebaseerd op de actuele richtlijnen van het RIVM en Brancheorganisatie RECRON.

Risicovrij reserveren
Indien u een nieuwe reservering wenst te maken bieden wij u drie unieke reserveringvoorwaarden (geldig vanaf 30-11-2021):
Gratis annuleren
Indien u binnen 14 dagen na vastleggen van de reservering besluit om de reservering te annuleren, dan ontvangt u het aanbetaalde bedrag retour. Dit is geldig voor reserveringen welke een aankomstdatum hebben van minimaal vier weken vanaf het moment van annuleren.
Omboekgarantie
Tot maximaal vier weken voor aankomst bieden wij u de mogelijkheid, om tegen € 50,- administratiekosten (per accommodatie), uw reservering te annuleren. U ontvangt dan een tegoedbon voor het aanbetaalde bedrag waarmee u tot een jaar na uitgifte een nieuwe reservering kunt vastleggen (verblijf mag dus na dit jaar nog plaats hebben). Indien u binnen vier weken voor aankomst uw reservering wenst te annuleren dan bieden wij u de mogelijkheid om dit tot een week voor aankomst tegen € 75,- administratiekosten (per accommodatie) te doen.
Eerste aanbetaling
Voor reserveringen welke een aankomstdatum hebben van minimaal 14 dagen na reservering heeft u de mogelijkheid om de eerste aanbetaling binnen 14 dagen na reserveren te doen. 

Reserveringen gemaakt voor 30-11-2021
Ondanks de maatregelen zijn wij gewoon geopend voor onze verblijfsgasten. U kunt gebruik maken van de door u gereserveerde accommodatie. Tevens bieden wij waar mogelijk, alternatieven voor de faciliteiten.

Indien u niet wenst te komen, geldt het volgende. Gezien het feit dat de coronapandemie vanaf 16 maart 2020 van toepassing is, wist u dat er onzekerheid zou bestaan over eventuele toekomstige (overheids)maatregelen. U heeft wel een reservering gemaakt en toch bieden wij u uit coulance de volgende mogelijkheid.
Wij bieden u de mogelijkheid om voor het reeds betaalde bedrag een corona-tegoedbon te ontvangen. Deze corona-tegoedbon wordt verstrekt na aftrek van € 30,- administratiekosten (per accommodatie) welke u kunt u aanvragen tot vier weken voor aankomst. Na deze vier weken is het ook mogelijk tot een week voor aankomst een tegoedbon aan te vragen, dan bedragen de administratiekosten € 75,- (per accommodatie). De corona-tegoedbon is te verzilveren tot een jaar na de uitgiftedatum, voor het maken van een nieuwe reservering (verblijf mag dus na dit jaar nog plaats hebben). De waarde van de corona-tegoedbon is te gebruiken voor één of meerdere reserveringen. De waarde betreft een tegoed welke u in één keer of in meerdere delen kunt gebruiken. De corona-tegoedbon is alléén inwisselbaar bij rechtstreekse reserveringen via Westerbergen, dus niet via touroperators of andere aanbieders. De corona-tegoedbon is niet inwisselbaar voor contanten en er wordt geen geld op teruggegeven.

Het is uiteraard ook mogelijk om te annuleren volgens de RECRON-voorwaarden.
 
Mondkapje in publieke binnen ruimtes
U dient een mondkapje te dragen in alle publieke binnen ruimtes. Dus in de receptie, snackbar (afhaal), supermarkt, wasserette, gangen enz.

Restaurant
Vanwege de huidige corona-maatregelen zijn wij gesloten. Wij bieden u wel de mogelijkheid voor afhaalmaaltijden welke online besteld kunnen worden via het online bestelsysteem. Deze kunt u tijdens de openingstijden afhalen in onze snackbar.

Snackbar
Onze actuele openingstijden en dagen treft u hier aan. Onze snackbar is geopend voor het afhalen van pizza’s en snacks en afhaalmaaltijden. Bestellen kan online, telefonisch op 0528 25 12 24 (keuze 3) of bij de snackbar zelf. Onze voorkeur gaat uit naar online bestellen.
In de snackbar dient u een mondkapje te dragen.
 
Activiteiten
Zoals u van Westerbergen gewend bent is er veel te beleven op ons vakantiepark. Klik hier voor de activiteiten. De komende recreatieprogramma’s treft u hier: recreatieprogramma.

Zwembad
Het zwembad is geopend voor gasten die op ons park verblijven, de actuele openingstijden treft u hier aan. Iedereen van 13 jaar en ouder dient een mondkapje te dragen in de kleedruimtes en toiletten. Iedereen van 18 jaar en ouder dient in bezit te zijn van een geldig coronatoegangsbewijs.

Indoor speelparadijs
I.v.m. de huidige corona-maatregelen gesloten.

Supermarkt
Onze actuele openingstijden en dagen treft u hier aan. Ook is het mogelijk om boodschappen te bestellen en te laten bezorgen.
Van maandag t/m vrijdag kunt u een dag van te voren verse broodjes bestellen via de receptie. De broodjes worden voor 09.00 uur bij uw accommodatie bezorgd.

Parkinformatie  
  • Receptie: wij verzoeken u vriendelijk met maximaal 1 gast per baliemedewerker naar binnen te komen.
  • Wij vragen u ook om vooral zelf extra hygiëne maatregelen te nemen. Denk daarbij niet alleen aan uzelf, maar ook aan anderen. In alle binnenruimten zijn desinfectiezuilen beschikbaar. 
RIVM maatregelen
Wij verwachten dat u zich houdt aan de RIVM richtlijnen. De belangrijkste regels nogmaals opgesomd:

Bij klachten: blijf thuis en laat u testen bij de GGD. Ook als u al geprikt bent.
  • Bent u positief getest? En hebt u dus corona? Blijf dan thuis. En blijf uit de buurt van anderen. Ook als ze al geprikt zijn. 
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen. Dat is veiliger.
  • Geef andere mensen geen hand.
  • Was vaak en goed uw handen.
  • Hoest en nies in uw elleboog.
  • Zorg voor frisse lucht in huis.
Contact
Heeft u vragen of wilt u uw reservering wijzigen? Neem dan per e-mail contact met ons op via info@westerbergen.nl. Wij zullen uw e-mail zo spoedig mogelijk behandelen. 
 
Tot slot
Wij volgen de situatie op de voet en als er aanleiding is om aanpassingen te plegen aan het voorgaande, zullen wij dit hier bekend maken. Bij ons staat uiteraard de gezondheid van onze gasten en medewerkers voorop. Om de gezondheid te waarborgen hebben wij meerdere maatregelen getroffen welke ter plaatse worden aangegeven. 

Wij gaan uit van uw medewerking en begrip in deze uitzonderlijke situatie.
 
Wees lief en denk aan elkaar. Alleen samen krijgen we corona onder controle.
 
Directie en medewerkers
Vakantiepark Westerbergen