COVID-19 informatie

Laatste update: 13-10-2020 22:30 uur
 
Vakantiepark Westerbergen volgt de voorschriften van de Nederlandse overheid en gezondheidsautoriteiten. Ons beleid is gebaseerd op de actuele richtlijnen van het RIVM en Brancheorganisatie RECRON.

Parkinformatie  
 • De receptie heeft beperkte openingstijden. Het kan zijn dat wij door grote drukte telefonisch, per chat of e-mail op dit moment iets lastiger te bereiken zijn, wij vragen hiervoor uw begrip. Zou u bij voorkeur per e-mail contact willen opnemen?  
 • Receptie: wij verzoeken u vriendelijk met maximaal 1 gast per baliemedewerker naar binnen te komen. In alle gemeenschappelijke binnenruimten dient u een mondkapje te dragen.
 • De supermarkt is dagelijks geopend, voor actuele openingstijden kijkt u hier. Ook is het mogelijk om boodschappen te bestellen en te laten bezorgen.
 • Het zwembad is geopend, zie info zwembad.
 • Het restaurant en terras zijn gesloten per 15 oktober echter bieden wij per 15 oktober een uitgebreide afhaalkaart. De keuken is dagelijks geopend tussen 12.00 - 21.00 uur t/m zaterdag 24 oktober.
 • Onze snackbar is geopend voor pizza’s en snacks. Bestellen kan online, telefonisch via 0528 25 12 24 keuze 2 of bij de snackbar zelf. Onze voorkeur gaat uit naar online bestellen. De snackbar is dagelijks geopend tussen 12.00 -21.00 uur t/m zaterdag 24 oktober.
 • Onze sanitair gebouwen zijn geopend.
 • De ballenbak is geopend.
 • In alle gemeenschappelijke binnenruimten dient u een mondkapje te dragen.
 • Wij vragen u ook om vooral zelf extra hygiëne maatregelen te nemen. Denk daarbij niet alleen aan uzelf, maar ook aan anderen. In alle binnenruimten zijn desinfectiezuilen beschikbaar.  
Vrijblijvend reserveren:
Indien u een nieuwe reservering wenst te maken met aankomst tot 4 januari 2021 bieden wij u de volgende mogelijkheid om zonder risico te reserveren.
 
Een nieuwe reservering welke vanaf 14 oktober is aangemaakt, kunt u kosteloos annuleren tot 14 dagen voor aankomst. U ontvangt dan de reeds betaalde termijn(en) retour of u kiest voor een corona-tegoedbon voor een toekomstige nieuwe reservering.
 
Reserveringen met aankomst tot 13 november 2020 met reserveringsdatum VOOR 16 maart 2020 
Indien u een reservering heeft, met aankomstdatum vóór 13 november 2020 en u wenst niet te komen, bieden wij u de mogelijkheid om voor het reeds betaalde bedrag een corona-tegoedbon te ontvangen. De corona-tegoedbon is te verzilveren tot een jaar na de uitgiftedatum, voor het maken van een nieuwe reservering. De waarde van de corona-tegoedbon is te gebruiken voor één of meerdere reserveringen. De waarde betreft een tegoed welke u in één keer of in meerdere delen kan gebruiken. Deze corona-tegoedbon kunt u verzilveren voor een verblijf in zowel 2020 of 2021. De corona-tegoedbon is alléén inwisselbaar bij rechtstreekse reserveringen via Westerbergen, dus niet via touroperators of andere aanbieders. De corona-tegoedbon is niet inwisselbaar voor contanten en er wordt geen geld op teruggegeven.

Het is uiteraard ook mogelijk om te annuleren volgens de RECRON-voorwaarden.
 
Reserveringen met aankomst tot 13 november 2020 met reserveringsdatum NA 16 maart 2020 
Ondanks de maatregelen zijn wij gewoon geopend voor onze verblijfsgasten. U kunt gebruik maken van de door u gereserveerde accommodatie. Tevens bieden wij waar mogelijk, alternatieven voor de faciliteiten.

Indien u niet wenst te komen, geldt het volgende. Gezien het feit dat de coronapandemie vanaf 16 maart van toepassing was, wist u dat er onzekerheid zou bestaan over eventuele toekomstige (overheids)maatregelen. U heeft wel een reservering gemaakt en toch bieden wij u uit coulance de volgende mogelijkheid.
Wij bieden u de mogelijkheid om voor het reeds betaalde bedrag een corona-tegoedbon te ontvangen. Deze corona-tegoedbon wordt verstrekt na aftrek van € 30,- administratiekosten. De corona-tegoedbon is te verzilveren tot een jaar na de uitgiftedatum, voor het maken van een nieuwe reservering. De waarde van de corona-tegoedbon is te gebruiken voor één of meerdere reserveringen. De waarde betreft een tegoed welke u in één keer of in meerdere delen kan gebruiken. Deze corona-tegoedbon kunt u verzilveren voor een verblijf in zowel 2020 of 2021. De corona-tegoedbon is alléén inwisselbaar bij rechtstreekse reserveringen via Westerbergen, dus niet via touroperators of andere aanbieders. De corona-tegoedbon is niet inwisselbaar voor contanten en er wordt geen geld op teruggegeven.

Het is uiteraard ook mogelijk om te annuleren volgens de RECRON-voorwaarden.
 
Activiteiten
Zoals u van Westerbergen gewend bent is er veel te beleven op ons vakantiepark. Ondanks de maatregelen, die momenteel gelden, hebben wij ons best gedaan om een aantal leuke en vooral veilige activiteiten samen te stellen. Klik hier voor de activiteiten. De komende recreatieprogramma’s treft u hier: recreatieprogramma 

Zwembad
Het zwembad is geopend. Wij hanteren de volgende richtlijnen:
 • Houd 1,5 meter afstand van ieder andere persoon buiten jouw huishouden (uitzondering voor kinderen tot en met 18 jaar onderling); 
 • Draag waar mogelijk een mondkapje; 
 • Volg altijd de aanwijzingen van de daartoe bevoegde personen op; 
 • Ga voorafgaand aan het zwembadbezoek thuis naar het toilet; 
 • Doe thuis je zwemkleding aan onder je gewone kleding; 
 • Was voorafgaand aan het zwembadbezoek je handen met zeep of disinfectant, minimaal 20 seconden; 
 • Beperk de aanrakingen met deuren, hekken, bankjes e.d. tot het noodzakelijke minimum; 
 • Douche thuis voor en na het zwemmen; 
 • Verlaat direct na het zwemmen het zwembad zo spoedig mogelijk; 
 • In het kinderbad mogen geen volwassenen aanwezig zijn in het water. Zij houden toezicht vanaf de rand van het bad met hierbij de 1,5 meterregel ten opzichte van andere aanwezigen;
 • Voor kinderen tot en met 17 jaar - met minimaal zwemdiploma A - geldt er geen maximum aantal kinderen in het binnenbad. Volwassenen dienen altijd 1,5 meter afstand van elkaar te houden;
 • Buiten is er geen maxium aantal zolang de 1,5 meter afstand gewaarborgd kan blijven; 
 • U kunt gebruik maken van de kleedcabines. Houdt rekening met de 1,5 meter afstand;
 • De gemeenschappelijke kleedruimten kunnen worden gebruikt, houdt 1,5 meter afstand;
 • Er blijven geen kleding en schoenen in omkleedhokjes of gemeenschappelijke kleedruimten achter. Maak gebruik van de aanwezige kluisjes. 
Restaurant en terras
Het restaurant en terras zijn gesloten per 15 oktober echter bieden wij per 15 oktober een uitgebreide afhaalkaart. De keuken is dagelijks geopend tussen 12.00 -21.00 uur.
 
RIVM maatregelen
Wij verwachten dat u zich houdt aan de RIVM richtlijnen. De belangrijkste regels nogmaals opgesomd:
 • Blijf thuis bij klachten (dus ook bij verkoudheid)! Ben je ook benauwd en/of heb je koorts dan moeten alle huisgenoten thuisblijven. 
 • 1,5m afstand houden, overal!
 • Denk aan uw eigen hygiëne én dat van anderen!
 • Hoest en nies in je elleboog.
 • Vermijd drukke plekken, minimaal sociaal contact!
 • Was vaak je handen!
 • Draag een mondkapje in publieke binnenruimtes.
Omdat het over de gezondheid van onze gasten en medewerkers gaat, zullen wij deze regels strikt handhaven. Bij niet naleving van deze regels zult u per direct gevraagd worden om ons park te verlaten (toegang tot het park zal ontzegd worden, hier krijgt u schriftelijk bericht van en zult u geen restitutie ontvangen).
 
Contact
Heeft u vragen of wilt u uw reservering wijzigen? Neem dan per e-mail contact met ons op via info@westerbergen.nl. Wij zullen uw e-mail zo spoedig mogelijk behandelen. 
 
Tot slot
Wij volgen de situatie op de voet en als er aanleiding is om aanpassingen te plegen aan het voorgaande, zullen wij dit hier bekend maken. Bij ons staat uiteraard de gezondheid van onze gasten en medewerkers voorop. Om de gezondheid te waarborgen hebben wij meerdere maatregelen getroffen welke ter plaatse worden aangegeven. 

Wij gaan uit van uw medewerking en begrip in deze uitzonderlijke situatie.
 
Wees lief en denk aan elkaar. Alleen samen krijgen we corona onder controle.
 
Directie en medewerkers
Vakantiepark Westerbergen