COVID-19 informatie

Laatste update: 24-06-2021 20.00 uur
 
Ondanks alle maatregelen zijn wij geopend en ontvangen onze gasten.

We begrijpen dat u rondom de ontwikkelingen van het coronavirus (COVID-19) vragen heeft over uw vakantie. Of misschien zoekt u informatie over de mogelijkheid om een vakantie te reserveren. Op deze pagina proberen wij zoveel mogelijk vragen te beantwoorden. Ondanks de verscherpte maatregelen welke gelden, heten wij u - coronaproof - van harte welkom op ons vakantiepark. In de oerprovincie Drenthe, tussen uitgestrekte bossen en landschappen, vindt u Vakantiepark Westerbergen. In een vrijgelegen accommodatie, met veel privacy, midden in het groen, kunt u op een veilige manier tot rust komen en genieten van een welverdiende vakantie.

Het kan zijn dat wij door grote drukte telefonisch, per chat of e-mail op dit moment iets lastiger te bereiken zijn, wij vragen hiervoor uw begrip. Zou u bij voorkeur per e-mail contact willen opnemen? De openingstijden van de receptie vindt u hier.

Vakantiepark Westerbergen volgt de voorschriften van de Nederlandse overheid en gezondheidsautoriteiten. Ons beleid is gebaseerd op de actuele richtlijnen van het RIVM en Brancheorganisatie RECRON.

Vrijblijvend reserveren:
Indien u een nieuwe reservering wenst te maken met aankomst t/m 31 oktober 2021 bieden wij u de volgende mogelijkheid om zonder risico te reserveren.
 
Een nieuwe reservering welke vanaf 14 oktober 2020 is aangemaakt, kunt u kosteloos annuleren tot 14 dagen voor aankomst. U ontvangt dan de reeds betaalde termijn(en) retour of u kiest voor een corona-tegoedbon voor een toekomstige nieuwe reservering.
 
Reserveringen met aankomst tot 10 juli 2021 met reserveringsdatum NA 16 maart 2020 
Ondanks de maatregelen zijn wij gewoon geopend voor onze verblijfsgasten. U kunt gebruik maken van de door u gereserveerde accommodatie. Tevens bieden wij waar mogelijk, alternatieven voor de faciliteiten.

Indien u niet wenst te komen, geldt het volgende. Gezien het feit dat de coronapandemie vanaf 16 maart 2020 van toepassing was, wist u dat er onzekerheid zou bestaan over eventuele toekomstige (overheids)maatregelen. U heeft wel een reservering gemaakt en toch bieden wij u uit coulance de volgende mogelijkheid.
Wij bieden u de mogelijkheid om voor het reeds betaalde bedrag een corona-tegoedbon te ontvangen. Deze corona-tegoedbon wordt verstrekt na aftrek van € 30,- administratiekosten. Deze kunt u aanvragen tot een week voor aankomst. De corona-tegoedbon is te verzilveren tot een jaar na de uitgiftedatum, voor het maken van een nieuwe reservering. De waarde van de corona-tegoedbon is te gebruiken voor één of meerdere reserveringen. De waarde betreft een tegoed welke u in één keer of in meerdere delen kan gebruiken. Deze corona-tegoedbon kunt u verzilveren voor een verblijf in 2021 én 2022. De corona-tegoedbon is alléén inwisselbaar bij rechtstreekse reserveringen via Westerbergen, dus niet via touroperators of andere aanbieders. De corona-tegoedbon is niet inwisselbaar voor contanten en er wordt geen geld op teruggegeven.

Het is uiteraard ook mogelijk om te annuleren volgens de RECRON-voorwaarden.
 
Activiteiten
Zoals u van Westerbergen gewend bent is er veel te beleven op ons vakantiepark. Klik hier voor de activiteiten. De komende recreatieprogramma’s treft u hier: recreatieprogramma 

Zwembad
Het zwembad is geopend voor gasten die op ons park verblijven.

Indoor speelparadijs
Het indoor speelparadijs is dagelijks geopend. Binnen dient u als volwassene 1,5 meter afstand te houden van volwassenen uit andere huishoudens.

Restaurant (en terras)
Het restaurant (en terras) is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur. U kunt uw tafel reserveren via de website of door hier een reservering te maken. Het is ook mogelijk om ter plaatse een tafel te reserveren.
De keuken is vanaf 12.00 uur geopend.

Afhalen Snackbar
Onze snackbar is geopend voor het afhalen van pizza’s en snacks. Bestellen kan online, telefonisch op 0528 25 12 24 keuze 2 of bij de snackbar zelf. Onze voorkeur gaat uit naar online bestellen.

Parkinformatie  
  • Receptie: wij verzoeken u vriendelijk met maximaal 1 gast per baliemedewerker naar binnen te komen.
  • Kijk voor de actuele openingstijden van de supermarkt hier. Ook is het mogelijk om boodschappen te bestellen en te laten bezorgen.
  • Het indoor speelparadijs is geopend.
  • Wij vragen u ook om vooral zelf extra hygiëne maatregelen te nemen. Denk daarbij niet alleen aan uzelf, maar ook aan anderen. In alle binnenruimten zijn desinfectiezuilen beschikbaar. 
RIVM maatregelen
Wij verwachten dat u zich houdt aan de RIVM richtlijnen. De belangrijkste regels nogmaals opgesomd:
  • Blijf thuis bij klachten (dus ook bij verkoudheid)! Ben je ook benauwd en/of heb je koorts dan moeten alle huisgenoten thuisblijven. 
  • 1,5m afstand houden, overal!
  • Denk aan uw eigen hygiëne én dat van anderen!
  • Hoest en nies in je elleboog.
  • Vermijd drukke plekken, minimaal sociaal contact!
  • Was vaak je handen!
Omdat het over de gezondheid van onze gasten en medewerkers gaat, zullen wij deze regels strikt handhaven. Bij niet naleving van deze regels zult u per direct gevraagd worden om ons park te verlaten (toegang tot het park zal ontzegd worden, hier krijgt u schriftelijk bericht van en zult u geen restitutie ontvangen).
 
Contact
Heeft u vragen of wilt u uw reservering wijzigen? Neem dan per e-mail contact met ons op via info@westerbergen.nl. Wij zullen uw e-mail zo spoedig mogelijk behandelen. 
 
Tot slot
Wij volgen de situatie op de voet en als er aanleiding is om aanpassingen te plegen aan het voorgaande, zullen wij dit hier bekend maken. Bij ons staat uiteraard de gezondheid van onze gasten en medewerkers voorop. Om de gezondheid te waarborgen hebben wij meerdere maatregelen getroffen welke ter plaatse worden aangegeven. 

Wij gaan uit van uw medewerking en begrip in deze uitzonderlijke situatie.
 
Wees lief en denk aan elkaar. Alleen samen krijgen we corona onder controle.
 
Directie en medewerkers
Vakantiepark Westerbergen