December vol aanbiedingen weekend va € 123,00

Schaatsen op het IJsplein

Uniek, magisch en gezellig

Vanaf 30 november tot en met 5 januari 2020 kan er geschaatst worden op het IJsplein op Vakantiepark Westerbergen in Echten. Kom genieten van de gladde ijsbaan, een kop warme chocolademelk of van een borrel in onze Echten après-ski bar!
 
Midweek en weekend aanbieding va € 123,00:
Vanaf € 123,00 boekt u al een gezellig midweek of weekend in een comfortabele chalet of bungalow inclusief gratis toegang tot de ijsbaan.

Leuke activiteiten: De baan is voorzien van echt ijs en er worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd voor jong & oud, scholen uit de omgeving en bedrijven. Ook zijn er feestelijke arrangementen voor vriendengroepen, families en kinderfeestjes.
 
Schaatsen: Schaatsen zijn ter plaatse gratis te verkrijgen. De baan is toegankelijk voor iedereen met kunst- en/of hockeyschaatsen.
 
Openingstijden: Het Echten IJsplein is elke dag geopend vanaf 9:00 uur en is te vinden op Vakantiepark Westerbergen te Echten. De openingstijden kunnen afwijken i.v.m. de verhuur van het IJsplein voor bedrijven, scholen en uitjes. De actuele openingstijden zijn hier te vinden zodra deze bekend zijn.