Kamperen met kinderen

Welkom op de leukste kindercamping van Drenthe!

Westerbergen is een prachtige, kindvriendelijke kindercamping gelegen in Drenthe. 
Onze mascottes's Winck, Blinck en Blaadje heten je van harte welkom op kindercamping Westerbergen in Drenthe. Niemand hoeft u zich niet te vervelen op onze camping in Drenthe. Naast de vele faciliteiten die onze kindercamping in Drenthe te bieden heeft is er in de landelijke schoolvakanties en vele weekenden een onvermoeibaar en dolenthousiast recreatieteam aanwezig. Onze kindvriendelijke kindercamping in Drenthe is gelegen tussen bos en heide, vanaf de kindercamping wandelt u zo het bos in.

Kindercamping in Drenthe met meer dan 25 speeltuintjes
Een verwarmd overdekt zwembad, een waterspeeltuin, midgetgolfbaan, uitgebreid en grandioos recreatieprogramma, multifunctioneel sportveld, volleybalvelden, voetbalvelden, een enorm bos en nog veel meer! Dat maakt Westerbergen dé perfecte kindercamping in Drenthe voor gezinnen met kinderen tot 13 jaar. Van knutselen tot theatershows, er is geen ruimte voor verveling! De kampeerplaatsen op onze kindercamping zijn kindvriendelijk. Verblijft u liever in een accommodatie? Bekijk dan eens het aanbod van onze prachtige chalets of sfeervolle kampeerbungalows.

Kindercamping in Drenthe met overdekt speelparadijs
Zoals gezegd is er voor de kinderen veel te beleven op onze kindercamping in Drenthe.  Ons overdekt speelparadijs is dagelijks geopend en geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Het speelparadijs op onze kindercamping bestaat uit maar liefst 3 verdiepingen! Glijden van de glijbaan, zwemmen in het ballenbad, klauteren, rollen en lekker klimmen, uw kinderen beleven dolle pret!
 
Kindercamping in Drenthe met overdekt verwarmd zwembad
De kinderen op onze kindercamping in Drenthe kunnen onbeperkt gebruik maken van ons overdekt verwarmd zwembad. Het zwembad is dagelijks geopend van 09.00 – 21.00 uur. Speciaal voor de kinderen op onze kindercamping in Drenthe zijn er drijfattributen die het vertier in ons overdekt verwarmd zwembad nog leuker maken! Voor de allerkleinsten is er een gethematiseerd kindergedeelte.  
 
Kindercamping in Drenthe voor kinderen ouder dan 12 jaar
Ook aan kinderen boven de 12 is gedacht. Er zijn tal van faciliteiten die geschikt zijn voor de oudere jeugd. Wat dacht u van lasergamen, boogschieten of gewoon lekker chillen met het recreatieteam. Ons unieke CHILZ-concept bevat activiteiten speciaal gericht op kinderen vanaf 12.