Vol trots presenteren wij u onze geheel vernieuwde snackbar ‘Big Snack’. Onlangs is onze gehele snackbar uitgebreid en vernieuwd en werken onze medewerkers met de modernste apparatuur om u snel van dienst te zijn. Wij zijn aangesloten bij de formule ‘Big Snack’. Dankzij deze formule kunnen wij u naast ons reeds uitgebreide assortiment laten mee profiteren van de vele aanbiedingen.

Heeft u geen zin of tijd om te koken? Gewoon zin in een lekker tussendoortje? Onze snackbar medewerkers bereiden graag voor u een snelle snackmaaltijd en denken met u mee of een gezinspakket misschien voordeliger is. Naast ons uitgebreide snackassortiment kunt u ook terecht voor meeneemmaaltijden, zoals spareribs, nasi, shoarma, pannenkoeken of een vers belegde pizza.

Naast dit alles hebben wij het gehele jaar door overheerlijk softijs en verschillende smaken milkshake, kortom kom eens langs om onze nieuwe ‘Big Snack’ te bewonderen.

Woont u in de regio en brengt u regelmatig een bezoek dan hebben wij onze spaarkaart, bij iedere € 4,00 besteding ontvangt u een stempel en bij een volle spaarkaart profiteert u van een korting van € 4,00 op uw bestelling.