Bekend van het tv-programma Boomhut XXL! Weg van alle lawaai en drukte. Kom op adem tussen de boomtoppen en geniet van een wijds uitzicht. Een verblijf in onze boomhut staat garant voor een comfortabel en luxe verblijf wat zal resulteren in een onvergetelijke ervaring.

Vanuit onze luxe boomhut heeft u een fantastisch uitzicht en wordt de beleving vanaf maximale hoogte ervaren. Vanaf een vaste trap bereikt u de ingang van onze boomhut. De inrichting en het interieur van de boomhut vormen een harmonieus geheel met de natuur. Door het gebruik van vele natuurlijke elementen is de boomhut opgenomen in zijn bosrijke omgeving. Een 200 jaar oude boomstam vormt de basis van het werkeiland in de keuken en van de eettafel. De keuken is compleet ingericht met onder andere.: vaatwasser, combimagnetron en Nespresso apparaat.  

Wij verzekeren u van alle comfort en extra’s, u geniet van een VIP service!  Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en er is een handdoekenpakket voor elke gast aanwezig. Verder is aan alles gedacht, van spelletjes voor twee tot een verrekijker voor het spotten van vogels en wild. Vanuit de slaapvide heeft u een prachtig uitzicht over de landerijen! De aanwezige pelletkachel laat u genieten van behagelijke warmte.

Vanaf het ruime balkonterras met een 5-persoons jacuzzi geniet u van geur, geluid en een uitgestrekt uitzicht op een manier waarop u dit normaal niet ervaart. Een verblijf nét onder de kruinen van de bomen. De jacuzzi kan verwarmd worden tot 40°C en is daardoor de perfecte plek om te relaxen.

Onze luxe boomhut is te reserveren voor maximaal 4 volwassenen + 2 kinderen.

 
Naar overzicht

  • Boomhut de Luxe

    Weg van alle lawaai en drukte. Kom op adem tussen de boomtoppen en geniet van een wijds uitzicht. Een verblijf in onze boomhut staat garant voor een... Meer informatie

    Reserveer nu