Westerbergen breekt ''zo lekker'' de week!
 
Wij presenteren u heerlijke verrassende daghappen, elke maand staat er een nieuwe serie daghappen op het menu. De heerlijkste maaltijden worden door onze chef-kok opgediend tegen een scherpe prijs. Ideaal wanneer u vanavond zin heeft om buiten de deur te eten tegen een eerlijke prijs.

Maand december, t/m 21 december

Maandag: Bouillabaisse. Deze rijkgevulde vissoep uit Marseille wordt geserveerd met mosselen, garnalen, witvis en zalm. Met een rouille en toast.

Dinsdag: Captain's dinner. Bruine bonen met een gebakken speklap en saucijs, geserveerd met fijn gesneden uit, paprika, augurk, piccalilly, mosterd en stroop.

Woensdag: Vegetarisch genot. Verse lintpasta met roergebakken wilde spinazie, een gepocheerd ei en een schuim van truffel. Met aan tafel geschaafde Parmezaan.

Donderdag: Hert. Gebakken hertenrugfilet op een crème van knolselderij en truffel met een jus van shiitake.

Prijs: € 14,50 p.p. De gerechten worden geserveerd met warme groente, rauwkost & puntzak friet.
Reserveren? 0528 25 12 24
Naar overzicht