Westerbergen breekt ''zo lekker'' de week!
 
Wij presenteren u heerlijke verrassende daghappen, elke maand staat er een nieuwe serie daghappen op het menu. De heerlijkste maaltijden worden door onze chef-kok opgediend tegen een scherpe prijs. Ideaal wanneer u vanavond zin heeft om buiten de deur te eten tegen een eerlijke prijs.

Maand maart
 
Maandag: Vegetarische lasagne. Open lasagne gevuld met voorjaarsgroenten, paddenstoelen en pomodori tomaat. Gegratineerd met parmezaan.

Dinsdag: “Jarret d’agneau”. Gestoofde lamsschenkel met een stampotje van spruiten en met eigen jus geserveerd.
 
Woensdag: Skreifilet. Gebakken winterkabeljauw met roseval aardappel, roergebakken groene asperges geserveerd in een romige kreeftensaus.

Donderdag: Entrecote Double (minimaal 2 personen). Gebakken entrecote op een crème van pastinaak en truffel, met een jus van salie. Wordt getrancheerd aan tafel.


Prijs: € 15,-.  De gerechten worden geserveerd met warme groente, rauwkost & puntzak friet.
Reserveren? 0528 25 12 24 of horeca@westerbergen.nl
Naar overzicht