Westerbergen breekt ''zo lekker'' de week!
 
Wij presenteren u heerlijke verrassende daghappen, elke maand staat er een nieuwe serie daghappen op het menu. De heerlijkste maaltijden worden door onze chef-kok opgediend tegen een scherpe prijs. Ideaal wanneer u vanavond zin heeft om buiten de deur te eten tegen een eerlijke prijs.

Maand november
Vanaf maandag 29 oktober

Maandag:  ‘’Crème brûlée’’. Crème brûlée van geitenkaas geserveerd met een crème van eekhoorntjesbrood en een tempura van wintergroenten.  

Wijnsuggestie: Wit, Nebla Verdejo, herkomst: Rueda Spanje

Dinsdag: ‘’Picatta Romana’’. In kaas gegaarde kalfsschnitzeltjes, geserveerd met verse lintpasta, met een saus van tomaat, kappertjes en groene kruiden.
Wijnsuggestie: Wit, Pasqua Passimento, herkomst: Veneto Italië

Woensdag: ‘’Wildzwijn’’. Procureur van wildzwijn, in een krachtige bouillon met paddenstoelen, geserveerd met chips van knolselderij.  
Wijnsuggestie: Rood, Luigi Bosca Smart blend van Cabernet Sauvignon, Syrah en Tannat, herkomst: Mendoza Argentinië

Donderdag: ‘’Confit de Canard’’. In ganzenvet gegaarde eendenbout op een mousseline van aardappel en groene kruiden, geserveerd met een jus van rozemarijn.
Wijnsuggestie; Rood, Tempranillo Crianza 2015, herkomst: Rioja Spanje

Prijs: € 12,50. De gerechten worden geserveerd met warme groente, rauwkost & puntzak friet.
Reserveren? 0528 25 12 24 of horeca@westerbergen.nl
Naar overzicht