Westerbergen breekt ''zo lekker'' de week!
 
Wij presenteren u heerlijke verrassende daghappen, elke maand staat er een nieuwe serie daghappen op het menu. De heerlijkste maaltijden worden door onze chef-kok opgediend tegen een scherpe prijs. Ideaal wanneer u vanavond zin heeft om buiten de deur te eten tegen een eerlijke prijs.

Maand april

Maandag: "Rode biet”. Brunoise van rode biet, gegratineerd met geitenkaas en honing, op krokante toast met rucola en een julienne van appel.
Dinsdag: Pot-au-feu de Poisson. Stoofpot van diverse vissoorten en gamba’s, met voorjaarsgroenten en aardappel.
Woensdag: Beef Wellington. Biefstuk in een krokant jasje, met een jus van rozemarijn en een crème van knolselderij.
Donderdag: Tournedos Rossini. Gebakken tournedos en ganzenlever, met een jus van truffel en roergebakken haricots verts.


Prijs: € 12,50 p.p. De gerechten worden geserveerd met warme groente, rauwkost & puntzak friet.
Reserveren? 0528 25 12 24
Naar overzicht