Westerbergen breekt ''zo lekker'' de week!
 
Wij presenteren u heerlijke verrassende daghappen, elke maand staat er een nieuwe serie daghappen op het menu. De heerlijkste maaltijden worden door onze chef-kok opgediend tegen een scherpe prijs. Ideaal wanneer u vanavond zin heeft om buiten de deur te eten tegen een eerlijke prijs.

Maand januari
 
Maandag: Captain's dinner. Bruine bonen met gebakken speklapje en saucijsje, geserveerd met fijn gesneden ui, paprika, augurk, picalilly, mosterd en stroop.

Dinsdag: Holsteiner Schnitzel. Kalfsschnitzel met spiegelei en gebakken ui. Geserveerd met dikke Vlaamse frites.
 
Woensdag: Risotto. Vers bereide risotto met paddenstoelen en zacht gegaarde koolvisfilet, bestrooid met Parmezaanse kaas.
 
Donderdag: Beef Wellington. Biefstuk in een krokant jasje, met een jus van rozemarijn en een creme van knolselderij.

Prijs: € 15,-.  De gerechten worden geserveerd met warme groente, rauwkost & puntzak friet.
Reserveren? 0528 25 12 24 of horeca@westerbergen.nl
Naar overzicht