Een sprankelend huwelijksfeest tot in de puntjes verzorgd; de beste manier om uw huwelijksfeest te vieren. 

WESTERBERGEN beschikt over alle faciliteiten, van JA–woord tot en met de huwelijksnacht in onze comfortabele accommodaties. Voor het onvergetelijke JA–woord beschikken wij over meerdere locaties, heerlijk buiten op de Drentse heide, gezellig in onze loungebar of in onze tijdelijke zaal Beach Plaza. Dit zijn een aantal voorbeelden van onze mogelijkheden, heeft u een andere loccatie in gedachten op het terrein WESTERBERGEN dan is dit ook zeker bespreekbaar.

Voor ieder gezelschap hebben wij een passende zaal in verschillende sferen.
Neem bijvoorbeeld “de Loungebar” een sfeervolle locatie voor uw diner of buffet, of onze serre, genieten van de buitenwereld onder dak. Onze tijdeijke ruimte “Beach Plaza” met bar en sfeervolle inrichting zal tijdens uw avondbruiloft zorg dragen voor een intiem en feestelijk geheel. Al onze zalen beschikken over hun eigen terras, welke dan ook tot uw beschikking is.

Na alle festiviteiten vertrekt u richting één van onze accommodaties waar de kaarsjes reeds branden en de Champagne voor u klaarstaat. Deze bungalow heeft u de gehele dag kosteloos tot uw beschikking en kan dan ook dienen als rustpunt tussen de dag en avondbruiloft. Tevens is er de mogelijkheid voor uw gasten tegen een gereduceerd tarief te overnachten in een van onze accommodaties.

WESTERBERGEN is de partner voor ieder feest. Mocht u geïnteresseerd zijn, maak dan geheel vrijblijvend een afspraak om de diverse mogelijkheden te bespreken.