Een spectaculair kinderfeestje vier je natuurlijk op Westerbergen.
Nodig al je vriendjes en vriendinnetjes maar vast uit voor een spetterende verjaardag op Westerbergen. Wij zorgen ervoor dat het één groot feest gaat worden. Ons aanbod varieert van knutselen tot lasergamen, van pannenkoeken eten tot het versieren van je eigen pizza. Ontdek het zelf, er zijn enorm veel mogelijkheden:

Kies in 3  eenvoudige stappen je feestje. Kies je activiteit, kies je arrangement en kies eventueel je extra's...

Speurneusfeestje (vanaf 4 jaar)
Je wordt ontvangen met cake en limonade. Tijdens dit feestje ga je op onderzoek uit in het bos van Westerbergen. De kralenketting om je nek vertelt je hoe je moet lopen. Bij terugkomst kun je genieten van een goed gevulde Blinckbox, een pizza of pannenkoek. Ravotten in het indoor speelparadijs is inclusief!
€ 7,50 p.p. minimaal 6 pers.

Workshopfeestje (vanaf 4 jaar)
Tijdens dit feestje maken jullie onder begeleiding de mooiste creaties. Je wordt ontvangen met cake en limonade. Daarna gaan jullie aan de slag met een door jullie uitgekozen workshop. Als iedereen klaar is kunnen jullie gaan genieten van het gekozen horeca arragement, smullen maar! De workshops mogen uiteraard mee naar huis als aandenken. Ravotten in het indoor speelparadijs is inclusief!
€ 9,50 p.p. min 6 pers. - max. 16 pers

Keuze uit:
Zandtekeningen maken
Cupcakes versieren
Woodcraft (vanaf 8 jaar) + € 3,50 p.p.

Knuffelfeestje (vanaf 4 jaar)
Het bijzonderste feestje van Westerbergen. Cake en limonade staat al klaar voordat jullie beginnen met de workshop. Eerst de vulling uitpluizen, daarna kies je een unieke knuffel die we gaan vullen. We geven hem nog een wens mee en als laatste kies ze zelf een passende outfit. Na het uitreiken van de certificaten staat een goed gevulde Blinckbox, een pizza of pannenkoek voor je klaar in het restaurant. Ravotten in het indoor speelparadijs is inclusief! Jullie nieuwe beste vriendjes mogen natuurlijk mee naar huis!
€ 22,00 p.p. minimaal 6 pers.

Midgetgolffeestje (vanaf 4 jaar)
Maak van je feestje een kampioenschap. Cake en limonade staat al klaar voordat jullie beginnen. Daarna gaan jullie de 17 holes midgetgolfbaan op. Bij terugkomst staat een goed gevulde Blinckbox, een pizza of pannenkoek voor je klaar in het restaurant en wordt de winnaar bekend gemaakt. Ravotten in het indoor speelparadijs is inclusief!
€ 9,50 p.p. minimaal 6 pers.

Zwemfeestje (vanaf 6 jaar)
Ben jij ook een waterratje en kun je goed zwemmen? Dan is dit feestje geschikt voor jou en je vriendjes. Voordat je het water in duikt word je ontvangen met limonade en chips. Na het zwemmen kunnen jullie in het restaurant gaan smullen van het gekozen arrangement. Ravotten in het indoor speelparadijs is inclusief!
€ 9,50 p.p. minimaal 6 pers.  Diploma verplicht!

Dit kinderfeestje kan alleen geboekt worden op:
woensdagen van 13.00 - 16.00 uur
zaterdagen van 13.00 - 17.00 uur
zondagen van 13.00 - 17.00 uur


Lasergamefeestje (vanaf 6 jaar)
Zoek de spanning op en kom met al je vriendjes lasergamen! In een uur durende activiteit in het bos spelen we veel verschillende spellen. Wie heeft van jouw vriendjes de meeste Hits en wie is de Last Man Standing? Chips en Limonade krijg je vooraf of tussendoor. Na de activiteit kun je genieten van een goed gevulde Blinckbox, pizza of pannenkoek.
€ 14,00 p.p. min 6 pers. - max. 18 pers

Boogschietfeestje (vanaf 8 jaar)
Word jij de nieuwe Robin Hood? Onder begeleiding van een ervaren instructeur leer jij samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes in een uur durende activiteit alle kneepjes van het boogschieten. Lukt het jou om de meeste punten te scoren? Chips en Limonade krijg je vooraf en zodra de winnaar bekend is kun je genieten van een goed gevulde Blinckbox, een pizza of pannenkoek.
€ 12,50 p.p. min 6 pers. - max. 16 pers

Shoot-Outfeestje (vanaf 10 jaar)
Shoot out/Archery Tag is een wedstrijd boogschieten tegen elkaar. In het bos zijn jullie allemaal voorzien van een boog, pijlen en een helm. Er zijn verschillende spelvormen te spelen afhankelijk van de groep. Spannend wordt het zeker. Chips en Limonade krijg je vooraf of tussendoor. Na de activiteit kun je genieten van een goed gevulde Blinckbox, een pizza of pannenkoek.
€ 14,00 p.p. min 6 pers. - max. 16 pers.

Onze kinderfeestjes duren gemiddeld twee tot tweeëneenhalf uur in totaal.

Feestjes arrangementen
Lekker eten en drinken hoort natuurlijk ook bij je feestje. Kies hieronder jullie arrangement zodat jullie na de activiteit lekker kunnen gaan smullen!

Arrangement Blinckbox 
Blinckbox (frietjes/snack/ijsje/ranja).

Arrangement Pannenkoek
Pannenkoek, ranja en een ijsje.

Arrangement PizzaParty
Pizza, Toppings, ranja en een ijsje.

Onbeperkt Ranja
Actieve kids? Kies ervoor om onbeperkt ranja te drinken. Zo blijven ze lekker zoet! 
 € 2.00 p.p. extra

Toppings
Maak je feestje nog leuker met een van deze extra toppings. Kies bijvoorbeeld voor een lekkere verjaardagstaart van de echte banketbakker of laat een glittertattoo zetten. Je kunt er ook voor kiezen je feestje uit te breiden met een extra activiteit.

Verjaardagstaart € 2,50 p.p.
Glittertattoo € 3,00 p.p.
Hairwraps € 8,50 p.p.

Uitbreiden met een extra activiteit, ook dat is mogelijk.

- Midgetgolf € 3.25 p.p. 
- Workshop v.a. € 3.00 p.p. 
- Zwemmen € 3.50 p.p. (Enkel op woensdagen van 13.00 - 16.00 uur, zaterdag & zondag van 13.00 - 17.00 uur )
- Lasergamen  € 10.00 p.p. (vanaf 6 jaar)
- Boogschieten € 8.50 p.p. (vanaf 8 jaar)
- Shoot out € 10,00 p.p. (vanaf 12 jaar)

 
Heb je een keuze kunnen maken, of heb je nog vragen? Dan is het tijd om te bellen en ons aan het werk te zetten! Dan maken wij van jouw verjaardag een spetterend feest. Tot snel!

Informatie en reserveringen
T: 0528 25 12 24