Het binnenbad biedt gegarandeerd waterpret! De tempratuur van het water is tussen de 29-31 graden. Als gast van Vakantiepark Westerbergen kunt u onbeperkt gebruik maken van ons overdekt verwarmd zwembad. Het zwembad is tien bij twintig meter groot en over de gehele lengte en breedte 1.40 meter diep. In het water vindt u diverse (vrij te gebruiken) drijfattributen. Het zwembad beschikt over lockers zodat u uw kleding en persoonlijke spullen veilig op kunt bergen. Naast het grote zwembad is er een apart kindergedeelte waar de allerkleinsten plezier kunnen hebben.

Direct naast het zwembad bevindt zich een ruim zonneterras met comfortabele ligstoelen waar u lekker kunt relaxen terwijl u de kids, die fijn aan het zwemmen zijn, in de gaten houdt. 

Het verwarmd overdekt zwembad is 365 dagen per jaar geopend van 09.00 - 21.00 uur (uitgezonderd wanneer er zwemlessen zijn, zie openingstijden).

Indien u niet op ons park verblijft kunt u alleen gebruik maken van ons zwembad indien er een badmeester aanwezig is. Neemt u even contact op met onze receptie wanneer er een badmeester aanwezig is. Meer informatie over tarieven, zwemlessen en openingstijden treft u hier aan.