Camping Westerbergen is een camping die voortdurend aan haar gasten denkt. Zoals u van een vijfsterrenpark mag verwachten beschikken wij over alle facililiteiten om uw vakantie tot een groot plezier te maken. Ons recreatieteam is in alle landelijke schoolvakanties aanwezig en verzorgd een uitgebreid recreatieprogramma voor jong & oud.

Winck, Blinck & Blaadje
Winck, Blinck & Blaadje wonen op onze camping. Samen met alle gasten op het park en het recreatieteam beleven Winck, Blinck & Blaadje de allerleukste avonturen! In de ochtend kun je komen knutselen, in de middag zijn er allerlei leuke activiteiten en in de avond kun je (bijna) elke dag komen kijken naar onze theatershow in 'de Deel'! Daarnaast zijn er nog veel meer leuke activiteiten waaraan je kunt meedoen.

Recreatie voor 12+
Speciaal voor de wat oudere jeugd bieden wij een speciaal recreatieprogramma. Dit programma, Chilz, wordt uitgevoerd door speciaal opgeleide recreatiemedewerkers. Geloof ons, vervelen is er niet bij!

Programma's 2019
Zodra de programma's bekend zijn publiceren wij deze hieronder. Er is een uitgebreid programma tijdens het Paasweekend, de meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren, zomervakantie én de herfstvakantie!

Voorlopig programma Hemelvaart 2019