Op maandag 7 januari zijn wij gestart met de renovatie een tiental  bungalows. Deze bungalows zullen na de renovatie verhuurd worden als type Sequoia (nr 30, 119 & 135). Daarnaast zullen de bungalows 19, 46, 66, 67, 72, 91 & 130 ingaande de meivakantie verhuurd worden als het nieuwe type Meidoorn. 

Bosbungalow Meidoorn (4-pers)
Compleet gerenoveerd! Een vrijstaande 4-persoons bosbungalow op een ruim perceel. De bosbungalow is compleet ingericht met o.a. een vaatwasser, senseo apparaat en magnetron. Vanuit de woonkamer komt u via de openslaande tuindeuren op het ruime terras. Een genot om in te verblijven! Foto's van dit nieuwe type zijn op dit moment nog niet voorhanden, zodra deze er zijn plaatsen wij de foto's op onze website. 


Bosbungalow Sequoia (6-pers)
Type Sequoia is een ruime, vrijstaande bosbungalow voorzien van een knus ingerichte woonkamer met nieuwe meubilair, een volledig uitgeruste keuken met vaatwasser en een grote ouderslaapkamer met flatscreen tv. De woning beschikt over een volledig nieuwe badkamer en apart toilet! Een bungalow met oog voor detail!


Bosbungalow Kraaiheide (6-pers) nr. 165
Vanaf 1 april in de verhuur. Bosbungalow Kraaiheide nr. 165. Deze bungalow, met veel privacy, is voorzien van een overdekt terras.   
Naar overzicht

  • Bosbungalow Meidoorn (A4)

    Een gerenoveerde, vrijstaande 4-persoons bosbungalow op een ruim perceel. De bosbungalow is voorzien van centrale verwarming en uiteraard compleet ingericht... Meer informatie

    Reserveer nu
  • Bosbungalow Sequoia (C6)

    Een fantastische accommodatie met een Drents tintje! Deze gerenoveerde vrijstaande 6-persoons bosbungalow staat op een ruim perceel. De bosbungalow is voorzien... Meer informatie

    Reserveer nu