Er kunnen tal van redenen zijn waarom u tijdelijke woonruimte zou willen huren op ons vakantiepark. Misschien zoekt u een tijdelijke woning voor een van uw medewerkers of misschien wilt u voor uzelf - al of niet door omstandigheden gedwongen - tijdelijk een woning huren. Westerbergen biedt onder voorwaarden deze mogelijkheid. U huurt een tijdelijke woning in Drenthe op ons park.

Een tijdelijke woning wordt aangeboden vanaf twee maanden. De ondertekende huurovereenkomst geldt voor een periode van minimaal twee tot maximaal tien maanden. U betaalt een aangepaste huurprijs en er gelden speciale voorwaarden, bijvoorbeeld met betrekking tot af te nemen diensten. 


Als u een tijdelijke woning huurt voor uzelf of voor iemand anders, geniet u van alle extra's die het wonen op een vakantiepark met zich meebrengt. De ligging in een mooie omgeving en de aanwezigheid van sportfaciliteiten, een wasserette en een winkel zijn bijvoorbeeld plezierige pluspunten. Westerbergen spreekt de verwachting uit dat u of uw medewerker zich snel thuis zal voelen in de tijdelijke huur woning.

Wij sturen u graag een op maat gemaakte offerte voor het tijdelijk huren van een woning op Westerbergen in Drenthe. Vanaf september 2019 is er weer mogelijkheid voor langhuur.