personen
Algemeen
Huisdieren
Boomhut XXL

Overnachten in de Boomhut XXL

Weg van alle lawaai en drukte. Kom op adem tussen de boomtoppen en geniet van een weids uitzicht. Een verblijf in onze boomhut staat garant voor een comfortabel en luxe verblijf wat zal resulteren in een onvergetelijke ervaring.

Vanuit onze luxe boomhut heeft u een fantastisch uitzicht en wordt de beleving vanaf maximale hoogte ervaren. Vanaf een vaste trap bereikt u de ingang van onze boomhut. De inrichting en het interieur van de boomhut vormen een harmonieus geheel met de Drentse natuur. Door het gebruik van vele natuurlijke elementen is de boomhut opgenomen in zijn bosrijke omgeving. Een 200 jaar oude boomstam vormt de basis van het werkeiland in de keuken en van de eettafel. De keuken is compleet ingericht met onder andere: vaatwasser, combimagnetron en Nespresso apparaat. Ervaar Drenthe optimaal vanuit deze luxe boomhut.

VIP service
Wij verzekeren u van alle comfort en extra’s, u geniet van een VIP service! Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en is er een handdoekenpakket met badjas voor elke gast aanwezig. Er is aan alles gedacht, spelletjes zijn aanwezig voor een gezellige spelletjesavond. Vanuit de slaapvide heeft u een prachtig uitzicht over de landerijen! De aanwezige pelletkachel laat u genieten van behagelijke warmte.

Vanaf het ruime balkonterras met een jacuzzi geniet u van geur, geluid en een uitgestrekt uitzicht op een manier waarop u dit normaal niet ervaart. Een verblijf net onder de kruinen van de bomen. De jacuzzi is daardoor de perfecte plek om te relaxen. De boomhut is huisdier- en rookvrij en door de constructie en uitvoering is BBQ-en en gourmetten niet toegestaan.

Reserveren
Onze luxe boomhut is te reserveren voor maximaal 4 volwassenen + 2 kinderen. De boomhut beschikt over een slaapvide met een tweepersoonsbed, slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een slaapbank voor twee personen.
LET OP! De boomhut is razend populair, als u drukt op 'Bekijk de beschikbaarheid en prijzen' dan klopt het dat u in de kalender veelal alleen maar witte vakjes ziet. Helaas zijn deze nachten al gereserveerd. Als u met het groene pijltje rechtsboven door de kalender bladert ziet u in lichtgroen met zwarte cijfers de nachten welke beschikbaar zijn. Als u drukt op de datum welke beschikbaar is en vervolgens op de dag er na, dan wordt voor u de prijs uitgelezen. 

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen

Bekijk ook andere accommodaties met jacuzzi

Graag tot ziens in Drenthe!