Tijdelijke woonruimte

Huur tijdelijke woonruimte vanaf twee maanden

Er kunnen tal van redenen zijn waarom u tijdelijke woonruimte zou willen huren op ons vakantiepark Westerbergen. Misschien zoekt u een tijdelijke woning voor een van uw medewerkers of misschien wilt u voor uzelf - al of niet door omstandigheden gedwongen - tijdelijk een woning huren. Vakantiepark Westerbergen biedt onder voorwaarden deze mogelijkheid. U huurt een tijdelijke woning in Drenthe op ons park.

Een tijdelijke woning wordt aangeboden vanaf twee maanden. De ondertekende huurovereenkomst geldt voor een periode van minimaal twee tot maximaal tien maanden. U betaalt een aangepaste huurprijs en er gelden speciale voorwaarden, bijvoorbeeld met betrekking tot af te nemen diensten. 

Als u een tijdelijke woning huurt voor uzelf of voor iemand anders, geniet u van alle extra's die het wonen op een vakantiepark met zich meebrengt. De ligging in een mooie omgeving en de aanwezigheid van sportfaciliteiten, een wasserette en een winkel zijn bijvoorbeeld plezierige pluspunten. Westerbergen spreekt de verwachting uit dat u of uw medewerker zich snel thuis zal voelen in de tijdelijke huurwoning.

Wij sturen u graag een op maat gemaakte offerte voor het tijdelijk huren van een woning op vakantiepark Westerbergen in Drenthe. Vanaf september is er weer mogelijkheid voor langhuur.

In de basis worden drie type woningen aangeboden voor langhuur:
Chalet type A
Bosbungalows type Vennepluus
Bosbungalow type Kraaiheide

De onderstaande tarieven gelden bij een minimaal verblijf van twee maanden en worden per maand vooraf gefactureerd.

Bovengenoemde tarieven zijn inclusief gas, water en licht.
 
Bijkomende kosten:

  • Toeristenbelasting: € 1,40 per bungalow per nacht
  • Eenmalige eindschoonmaak: € 150,00 te voldoen bij de eerste termijnbetaling
  • Huisdier: € 50,00 per maand
  • Eindschoonmaak huisdier: € 20,00 eenmalig
  • Eenmalige borg: € 500,00 deze ontvangt u, bij het in goede staat achterlaten van de bungalow of het chalet, na vertrek weer retour

We kunnen u internet aanbieden voor € 22,50 per maand. U heeft dan op vier apparaten toegang tot internet.
Indien u gebruik wenst te maken van langhuur, is dit altijd onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wanneer er beschikbaarheid en overeenstemming is, ontvangt u een langhuurovereenkomst.
 
Inschrijven op ons adres is in de basis niet mogelijk, wel is het mogelijk om dit als postadres op te geven. Meer informatie over tijdelijk inschrijven vindt u op de website van Gemeente de Wolden.  

Indien u een aanvraag voor langhuur wenst te toen, dan vernemen wij dit graag en zullen een passend voorstel maken. U kunt dan een e-mail sturen naar: info@westerbergen.nl met uw aanvraag.

Vanaf november 2019 is er weer mogelijkheid voor langhuur.