Westerbergen Entertainment Centrum

Nieuw entertainment centrum, vol vermaak!

Tijdens uw verblijf geniet je niet alleen van het park zelf, maar ook van de prachtige bosrijke omgeving. Bij aankomst zul je het gebouw van het Westerbergen Entertainment Centrum (WEC) vast niet over het hoofd gezien hebben, het bevindt zich namelijk achter het hoofdgebouw. Klimmen, bowlen en genieten van een hapje en drankje bij de SportsBar. Het kan allemaal binnen de deuren van het Westerbergen Entertainment Centrum! 
 

Wat is er te doen in het entertainment centrum?

Kom samen met je familie, vrienden of collega's. Wij zorgen voor de rest! Van jong tot oud, je beleeft het allemaal bij het Westerbergen Entertainment Centrum. Leef je uit in het indoor klimbos, welke geschikt is voor kinderen vanaf vier jaar. De ervaren klimmers kunnen zich na een korte instructie uitleven bij Clip 'n  Climb! Verleg je grenzen en ga de uitdaging aan op 14 uitdagende klimwanden! Of ga bowlen op onze super vette hyperbowlingbaan. Wie van jullie gooit de meeste strikes?! Combineer jouw activiteit met een hapje en drankje in onze gezellige sportsbar! Op de schermen rondom de bar volg je live jouw favoriete voetbalwedstrijd of Formule 1 race.

U kunt uw auto parkeren op P2.


Het entertainment centrum is mede mogelijk gemaakt door:
Leader Zuidwest-Drenthe, provincie Drenthe en het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland