Veelgestelde vragen

U kunt inloggen via uw omgeving, waarin u de termijnen en betaallink vindt.
U kunt de gehele dag inchecken en zodra de accommodatie beschikbaar is dan kunt u de sleutel meekrijgen. Dit kan ook betekenen dat u tot 15:00 uur moet wachten voordat u de accommodatie kunt betreden. De check-out van de accommodaties is uiterlijk 10.30 uur.
De inventarislijst vindt u via de website onder het kopje accommodatieomschrijving.
Vakantiepark Westerbergen is verplicht het aantal gasten te registreren in verband met calamiteiten. Tevens kunnen wij door de samenstelling van het reisgezelschap te weten beter op uw verblijf inspelen met bijvoorbeeld recreatieactiviteiten.
U neemt contact op met de receptie om dit door te geven. De sleutel wordt dan voor u klaargelegd in het restaurant.
U kunt betalen met de VISA en Mastercard, zowel online voor uw reservering als ook bij de receptie.
Informeer hier altijd naar door contact op te nemen met de receptie. Dit kan vooraf maar ook ter plaatse.
Bedlinnen is bij alle reserveringen verplicht om af te nemen voor iedereen van 2 jaar en ouder.
Er zijn in bepaalde accommodaties maximaal 2 honden toegestaan. Deze dient u vooraf aan te geven i.v.m. de indeling van de bungalows.
U kunt via de plattegrond in het online boekingssysteem de beschikbare plaatsen bekijken. Deze worden aangegeven met een groene pin.
Alle velden zijn geschikt voor kinderen. Op de plattegrond kunt u de speelplaatsen herkennen met een smiley.
De inchecktijd is 13.00 uur en de uitchecktijd voor de camping is 11.00 uur.
U kunt bij de receptie altijd vragen of een late check out mogelijk is. Dit geldt ook voor een vroege check-in.
U kunt dan contact opnemen met de receptie van Vakantiepark Westerbergen via de telefoon, e-mail of chat.
Wij accepteren in bepaalde perioden de CampingCard ACSI, ANWB Camping Key of Best Deal kaart. Deze perioden treft u aan op onze website.
Vakantiepark Westerbergen is verplicht het aantal gasten te registreren in verband met calamiteiten. Tevens kunnen wij door de samenstelling van het reisgezelschap te weten beter op uw verblijf inspelen met bijvoorbeeld recreatieactiviteiten.
U kunt uw reservering telefonisch, of per e-mail annuleren. Dit heeft tot gevolg, dat uw reservering volgens de RECRON voorwaarden, welke bijgesloten zijn bij uw bevestiging, wordt geannuleerd.
Deze gegevens kunt u telefonisch, via e-mail, chat of via de inlog van uw omgeving wijzigen.
Uw reservering kunt u telefonisch of per e-mail wijzigen. En het bijboeken van arrangementen kunt u doorgeven via de telefoon, mail of chat.
Het is verstandig dat u een annuleringsfonds afsluit omdat de kosten die in rekening gebracht worden via de RECRON voorwaarden beperkt wordt.
U kunt een boodschappenpakket online, maar ook telefonisch of per e-mail bestellen.
Er is in alle landelijke schoolvakanties recreatie aanwezig. Voor alle beschikbare data, kijk op onze website bij recreatieteam.
Uw hond is toegestaan op de daarvoor bestemde campingplaatsen, er zijn ook huisdiervrije velden.
De grote van uw kampeerplaats wordt bepaald door welke soort kampeerplaats uw reserveert. Dit verschilt van standaard (8 meter breed x 10 meter diep) tot privé sanitair 12 breed x 10 m. diep).
De plaats omschrijvingen kunt u vinden op onze website onder het kopje kamperen.
Ja er zijn auto’s toegestaan op het terrein op de aangegeven parkeerplaatsen en - stroken. Alle velden (m.u.v. de 600-serie en privé sanitair) zijn autovrij. U mag uiteraard wel direct laden en lossen op het veld.
Er is standaard toegang voor 1 auto inbegrepen. U mag met maximaal 2 auto’s het terrein op, per kampeerplaats. Voor de tweede auto betaalt u een toeslag. Dit is vooraf bij te reserveren of bij de receptie.
Per bungalow zijn maximaal 2 auto’s toegestaan.
BBQ’s zijn toegestaan. Bij langdurige droogte zijn kolen- en gas BBQ’s niet toegestaan. Dit wordt dan aangekondigd. Open vuur in welke vorm dan ook is nooit toegestaan.
Bij uw kampeertarief is één bijzettent inclusief (tot 6 m2). Bijzettenten groter dan 6 m2 of een tweede bijzettent (tot 6 m2) worden als extra bijzettent gezien.
Dit is afhankelijk van de soort kampeerplaats welke u geboekt heeft. Een standaard kampeerplaats is altijd 6 ampère, comfort 10 ampère en comfortplus en privé sanitair is 16 ampère.
Daar is een éénvoudige rekensom voor; ampère x volt. Bij 10 ampère is dit 10 x 230 volt = 2.300 Watt.
Grondzeil is alléén toegestaan onder de voortent en luifel met een maximale uitsteek van 20 cm.
Open vuur, in welke vorm dan ook, is niet toegestaan.
Uit veiligheidsoverwegingen is het niet toegestaan om roerende zaken zoals losse overkappingen, partytenten, stoelen, enz. onbeheerd bij uw accommodatie en/of campingplaats te laten staan. Indien u niet aanwezig bent dienen voorgaand genoemde zaken veilig opgeborgen te zijn. Tevens dient het geheel een verzorgde uitstraling te hebben.
Dit is mogelijk, u betaald voor de plaats, niet voor aanwezig zijn.
Deze zijn aanwezig bij de receptie. U kunt een muntje bij de receptie kopen voor een wasbeurt a € 5,-. Een wasbeurt duurt ongeveer 45 minuten, dit staat aangegeven in de display. De drogers werken op muntjes van 0,10 en 0,50 voor een volle wasmachine heeft u ongeveer 1,50 nodig.
Er is één speciaal aangepaste accommodatie te huur, Villa Buitengewoon. Op de camping heef sanitairgebouw één een mindervaliden ruimte. Tevens is er in het hoofdgebouw een mindervalidentoilet aanwezig.
Dit kunt u op laten sturen naar het adres van het park ter attentie van uw achternaam. Brievenbuspost gaat gesorteerd op achternaam in de postvakjes bij de receptie. Indien het een pakketje is wordt er een briefje in het postvakje gelegd waarmee u, inclusief een legitimatiebewijs, het pakketje bij de receptie kunt afhalen.
Dit is uiteraard mogelijk, u kunt uw bezoek aanmelden bij de receptie. Indien uw bezoek een huisdier wenst mee te nemen, dient u van te voren te informeren naar de mogelijkheden.
Het vakantiepark is voorzien van een ruim gesorteerde supermarkt. Voor de openingstijden verwijzen wij u graag naar de mogelijkheden.
Fietsverhuur is dagelijks mogelijk via de receptie. Zie faciliteiten voor alle informatie.
Er starten diverse wandelroutes rechtstreeks van het park. Tevens zijn wij aangesloten op zowel het wandelknooppunten netwerk als ook het fietsknooppunten netwerk.
De internetverbinding op ons park wordt aangeboden door HotSpots van KPN. Bij de receptie kunt u voordelig toegangscodes kopen.
Wij bieden u de volgende mogelijkheden:
- Dagcode € 7,50
- Vier dagen code (midweek/weekend) € 12,50
- Weekcode € 20,00
U ontvangt 2x per dag een half uur gratis via KPN HotSpots per apparaat.
In en rond het hoofdgebouw treft u gratis onbeperkt Wifi aan.
De receptie is dagelijks geopend. Voor actuele tijden kijkt u bij de openingstijden of in de Westerbergen app.
De actuele openingstijden treft u aan op onze website en in onze Westerbergen App.
Als gast mag u op de dag van aankomst en vertrek de hele dag gebruik maken van alle faciliteiten.
Indien u niet op ons park verblijft kunt u alleen gebruik maken van ons zwembad indien er een badmeester aanwezig is. Neemt u even contact op met onze receptie wanneer er een badmeester aanwezig is.
U kunt het actuele saldo van uw reservering zien in de ‘mijn omgeving’ van onze website.
De betalingstermijnen zijn afhankelijk hoe lang u van tevoren reserveert. De exacte data treft u aan op uw reserveringsbevestiging en in de ‘mijn Westerbergen’.
Alle betalingen worden afgehandeld door een gerenommeerde betaalprovider.
Dit is geen probleem, maak het bedrag over naar het rekeningnummer welke op de bevestiging staat o.v.v. het reserveringsnummer. Betaal NIET naar het rekeningnummer waar u wellicht een keer betaling heeft gedaan in de ‘mijn omgeving’.
Dit is mogelijk. U kunt een annuleringsfonds bij ons afsluiten. De premie bedraagt 4,5% van het huurbedrag.
Het is verstandig dat u een annuleringsfonds afsluit omdat de kosten die in rekening gebracht worden via de RECRON voorwaarden beperkt wordt. a: bij ziekte, ongeval of overlijden van één van de reisdeelnemers; b: bij ziekte, ongeval of overlijden van familie in de eerste graad; c: bij onvrijwillige werkeloosheid van de hoofdhuurder.
Om een reservering te mogen maken dient de hoofdhuurder minimaal 21 jaar oud te zijn en aanwezig te zijn tijdens het verblijf. Groepen jeugd zijn niet toegestaan.
Er zijn soms exclusieve actie via andere wegen, echter biedt Westerbergen te allen tijde de laagste prijsgarantie. Dus als u ergens een lager prijs heeft gezien voor hetzelfde verblijf, bieden wij dezelfde prijs en ontvangt u nog een extra voordeel.
Deze gebruiken wij alleen voor uw verblijf en u te informeren tijdens uw verblijf en over toekomstige acties en aanbiedingen. Indien u dit niet wenst, kunt u zicht hiervoor uitschrijven. De privacyverklaring treft u aan op onze website.