Personen
Algemeen
Huisdieren
Kamperen
Eerste aanbetaling
Voor reserveringen welke een aankomstdatum hebben van minimaal 14 dagen na reservering heeft u de mogelijkheid om de eerste aanbetaling binnen 14 dagen na reserveren te doen.
Gratis annuleren
Indien u binnen 14 dagen na vastleggen van de reservering besluit om de reservering te annuleren, dan ontvangt u het aanbetaalde bedrag retour. Dit is geldig voor reserveringen welke een aankomstdatum hebben van minimaal vier weken vanaf het moment van annuleren.
Omboekgarantie
Tot maximaal vier weken voor aankomst bieden wij u de mogelijkheid, om tegen € 30,- administratiekosten, uw reservering te annuleren. U ontvangt dan een tegoedbon voor het aanbetaalde bedrag waarmee u tot een jaar na uitgifte een nieuwe reservering kunt vastleggen.

Kamperen

Kamperen midden in de natuur van Drenthe

Het ultieme gevoel van vrij zijn! Op onze camping in Drenthe bieden wij voor ieder wat wils, zonnige en schaduwrijke kampeerplaatsen op een groot veld óf verscholen plekjes. Verspreid over onze camping in Drenthe liggen speeltuintjes, zodat u vanuit uw luie stoel de kinderen in de gaten kunt houden.

Op onze camping in Drenthe

Staan twee sanitairgebouwen welke voorzien zijn van uitstekende voorzieningen. De sanitairgebouwen op onze camping in Drenthe zijn verwarmd. Het gebruik van warm water en douches is gratis.