personen
Algemeen
Huisdieren
Kamperen
Eerste aanbetaling
Voor reserveringen welke een aankomstdatum hebben van minimaal 14 dagen na reservering heeft u de mogelijkheid om de eerste aanbetaling binnen 14 dagen na reserveren te doen.
Gratis annuleren
Indien u binnen 14 dagen na vastleggen van de reservering besluit om de reservering te annuleren, dan ontvangt u het aanbetaalde bedrag retour. Dit is geldig voor reserveringen welke een aankomstdatum hebben van minimaal vier weken vanaf het moment van annuleren.
Omboekgarantie
Tot maximaal vier weken voor aankomst bieden wij u de mogelijkheid, om tegen € 30,- administratiekosten, uw reservering te annuleren. U ontvangt dan een tegoedbon voor het aanbetaalde bedrag waarmee u tot een jaar na uitgifte een nieuwe reservering kunt vastleggen.

Kamperen

Kamperen midden in de natuur van Drenthe

Het ultieme gevoel van vrij zijn! Op onze camping in Drenthe bieden wij voor ieder wat wils, zonnige en schaduwrijke kampeerplaatsen op een groot veld óf verscholen plekjes. Verspreid over onze camping in Drenthe liggen speeltuintjes, zodat u vanuit uw luie stoel de kinderen in de gaten kunt houden. Op de camping staan twee sanitairgebouwen welke voorzien zijn van diverse voorzieningen. De sanitairgebouwen zijn verwarmd en het gebruik van warm water en douches is gratis als parkgast. 

Vele faciliteiten voor jong en oud, het hele jaar door!
Vakantiepark Westerbergen biedt u vele faciliteiten, het hele jaar door! In de landelijke schoolvakanties organiseert ons recreatieteam een uitgebreid programma voor jong en oud. Het is bijna teveel om op te noemen. Van een overdekt zwembad tot een supermarkt met een ruim assortiment en een Entertainment Centrum met meerdere bowlingbanen, klimwanden en een SportsBar. Op Vakantiepark Westerbergen hoeft niemand zich te vervelen. Een balletje slaan op de tennisbaan, baantjes trekken in het overdekt verwarmd zwembad, freegame of lekker spelen in de speeltuinen en het indoor speelparadijs. Voor sportieve activiteiten kunt u een fiets huren of een potje midgetgolf spelen. Reserveer eenvoudig online uw verblijf.