Westerbergen Nazomer Fair


Het gezelligste nazomerevenement in Zuidwest Drenthe! 

In het weekend van 19 en 20 september kunt u weer genieten van de zesde editie van de Westerbergen nazomer fair. Houd je van vertier, shoppen, culinaire hoogstandjes en gezellige muziek? Dan moet je zeker een bezoek brengen!

Wat is er te doen op de nazomerfair? 
Het hele weekend organiseren wij leuke workshops, kun je rondneuzen op de fair en is er entertainment voor de kids. Onder het genot van iets lekkers uit de foodtrucks geniet je van live muziek. Voor het spektakel is er een roofvogelshow en zijn er verschillende activiteiten zoals archery tag en lasergame. Bekijk hier onder de video voor een impressie van vorig jaar. 


Hoe laat begint en eindigt de nazomerfair? 
Op zaterdag en zondag is de fair geopend van 11:00 - 17:00 uur waarbij het foodplein geopend zal blijven tot 20:00  uur. Zodra het programma en definitieve deelnemerslijst bekend is zullen wij deze zo snel mogelijk met jullie delen.

Hoe kom ik op de nazomerfair? 
De Westerbergen nazomerfair is het leukste nazomerevenement in Echten, tussen Meppel en Hoogeveen in Zuidwest Drenthe. Precies weten waar het is? Klik hier voor de routebeschrijving.

Kan ik ook deelnemen als standhouder? 
Wil jij in 2020 deelnemen aan de nazomer fair als standhouder of heb je een fantastische, unieke of ludieke activiteit? Neem dan contact op met organistatiebureau Plan Effect 0529 46 23 32 of info@planeffect.com

Het hele weekend genieten van de nazomerfair? Boek nu een accommodatie of kampeerplaats voor dit spectaculaire weekend. 


Bekijk de accommodaties of  Bekijk de kampeerplaatsen