Seizoensplaatsen

Seizoensplaatsen 2020


Nu vanaf € 605,-! Een (voor)seizoenplaats op onze familiecamping in Drenthe staat garant voor een hoop plezier! Als (voor)seizoengast kampeert u tussen andere kampeerders. Een (voor)seizoenplaats op onze camping in Drenthe kent een hoop voordelen. U kunt op vakantie gaan wanneer u wilt. Of het nu voor een paar dagen is, of een aantal weken. Uw (voor)seizoenplaats is het gehele seizoen beschikbaar. Boek uw kampeerplaats op onze ruime kampeervelden met keus uit standaard, comfort of comfortplus. Kom gerust eens een kijkje nemen om te kijken wat u een mooie plaats vindt!

Indien u een seizoenplaats op Westerbergen heeft kunt u als gast de gehele periode gratis gebruik maken van onze uitgebreide faciliteiten. Voor de kinderen is er een uitgebreid recreatieprogramma waarbij ook rekening is gehouden met kinderen in de leeftijd van 13+. Daarnaast is het zwembad en indoor speelparadijs gratis toegankelijk.

Onze tarieven zijn inclusief 6 personen (gezin), toeristenbelasting, elektriciteit, gebruik sanitair en warm water en eventueel water af- en aanvoer en CAI-aansluiting. 

Auto's zijn niet toegestaan bij de kampeerplaats, deze dienen te worden geparkeerd op de aangegeven parkeerplaatsen of stroken. Uitgezonderd de kampeerplaatsen in de 600-serie. Hier zijn auto's op de plaats toegestaan. Een bijzettent of schuurtent wordt gezien tot 6m2. Deze is inclusief. Een extra bijzettent, of bij een bijzettent groter dan 6m2 tot 12m2 wordt een extra bijzettend berekend.
 
Informeer bij onze receptiemedewerkers naar de laatste beschikbare plaatsen.

Voorseizoen 2020
28 maart - 20 juni
Standaard € 605,-
Comfort € 710,-
Comfortplus € 740,-

Voorseizoen lang 2020
28 maart - 11 juli
Standaard € 780,-
Comfort € 870,-
Comfortplus € 915,-

Seizoen 2020
28 maart - 26 september
Standaard € 1675,-
Comfort € 1900,-
Comfortplus € 1975,-