personen
Algemeen
Badkamer
Huisdieren
Keuken
Slaapkamer
Woonruimte
Eerste aanbetaling
Voor reserveringen welke een aankomstdatum hebben van minimaal 14 dagen na reservering heeft u de mogelijkheid om de eerste aanbetaling binnen 14 dagen na reserveren te doen.
Gratis annuleren
Indien u binnen 14 dagen na vastleggen van de reservering besluit om de reservering te annuleren, dan ontvangt u het aanbetaalde bedrag retour. Dit is geldig voor reserveringen welke een aankomstdatum hebben van minimaal vier weken vanaf het moment van annuleren.
Omboekgarantie
Tot maximaal vier weken voor aankomst bieden wij u de mogelijkheid, om tegen € 30,- administratiekosten, uw reservering te annuleren. U ontvangt dan een tegoedbon voor het aanbetaalde bedrag waarmee u tot een jaar na uitgifte een nieuwe reservering kunt vastleggen.

Accommodaties

De verschillende typen accommodaties op Vakantiepark Westerbergen liggen prachtig gesitueerd in het aangrenzende bos- en natuurgebied van ons park. Uw vakantie in een bungalow, chalet, safaritent-farmlodge of boomhut in Drenthe is nog nooit zo ontspannend en rustgevend geweest. 

Bekijk hier de beschikbaarheid van de boomhut


Vakantiehuisjes middenin het Drentse bos

Alle accommodaties, zowel bungalow, chalet, safaritent-farmlodge of boomhut zijn vrijstaand gelegen, zo heeft u voldoende privacy om te genieten van uw welverdiende verblijf. Een vakantie of weekend weg in een accommodatie op Vakantiepark Westerbergen in Drenthe staat garant voor een hoop plezier.

Een aantal accommodaties heeft een schuurtje en/of open haard. Bij de accommodaties op ons vakantiepark in Drenthe is parkeerruimte voor uw auto. Voor de bungalows zijn dit twee auto's, voor de chalets, safaritenten en de boomhut is dit 1 auto. Wilt u tijdens uw verblijf een e-mail sturen of de weersvoorspellingen bekijken? Dan kunt u, tegen betaling, gebruik maken van internet via KPN HotSpots.

Alle accommodaties zijn rookvrij!  Huisdiervrije accommodaties op ons vakantiepark in Drenthe zijn op aanvraag beschikbaar.